Ako se na Aliexpressu narudžba otkaže onda se ne može ostaviti feedback selleru.
Inače ja imam problem koji pokušavam riješiti bez nekog uspjeha već neko vrijeme. Uglavnom, naručio neku glupost od 12$ koju mi seller niti nakon 30 dana nije otpremio jer je out of stock. Pet puta pokušao sam otkazati narudžbu sa out of stock razlogom ali mi je seller odbacio svih pet zahtjeva! Njegov uvjet za otkazivanje narudžbe je bio da odaberem razlog others i da tako na mene prebaci cijelu odgovornost za otkazivanje. Ja na to nisam htio pristati pa sam odlučio pričekati automatsko otkazivanje narudžbe koje radi Alixpress ako narudžba nakon zadano vremena nije otpremljena. Par sati prije prije automatskog otkazivanja narudžbe seller lažno markira da je narudžbu upravo otpremio i prilaže stari tracking broj od neke žene iz Varaždina gdje se jasno vidi da paket dostavljen još prije mjesec dana i da nema nikakve veze sa mnom!
Dispute trenutno ne mogu otvoriti jer Aliexpress sistem dozvoljava da se dispute otvori tek 10 dana nakon otpremanja narudžbe! Problem je što mi se za 2 dana narudžba automatski zatvara i nakon toga neću niti moći otvoriti dispute. Aliexpress nema e-mail kontakt pa cijela komunikacije ide preko chata tako da kao kreten svaki put drugom agentu objašnjavaš sve ispočetka ali potpuno bezuspješno, već 10 dana samo slušam obećanja..