Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.03.2017., 23:29   #27747
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Čuo sam više puta takve stvari za Vulkal. Osobno sam uvijek imao super iskustva kod njih ali da, čuo sam i horor priča

Osobno sam zato imao ne baš super iskustva s Molydonom. Odem na izmjenu ulja lik skine moj filtar i onda uzme šubler i mjeri koji paše gore. Mislim WTF
Pa dovezem auto na izmjenu amortizera, velim da bi odradio odma i geometriju lik me gleda pa zakaj, nije vam potrebno.

Velim gle ajde ipak napravi, onda me pita jel na prednje ili sva četiri.
Mislim si dobro u vražju mater ako mene pitaš da li se na mom autu špur radi samo na prednjoj osovini ili na sva 4 kotača.

Tak jasno prvi put špur odrađen OK ali im je volan pobjegao tj nije bio u centru. Dođem reklamirat velim kaj je bilo, vrate auto opet volan nije u centru. Jer ono, doveo si 14 godina staru kiju kužiš, da si doveo 14 godina starog golfa onda bi napravili pošteno.

Još jedan fora detalj, reklamiram i lik na nalog navede balansiranje - reklamacija. Gledam tipa i velim kakvo balansiranje, tražim provjeru i namještanje geometrije. Ovaj me pogleda i veli a dobro da ista stvar.

Sve je više takvih "boli me k" ispada jer su ljudi izmoreni glupošću poslodavaca.
A da ne govorim o tome koliko se nestručnih ljudi zapošljava tamo di ne treba.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote