View Single Post
Staro 11.11.2005., 22:38   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
9800SE@PRO par pitanja..

Dakle imam Club3Dovu grafu iz subjecta/siga, naravno modao u Pro i sve stima..nema artefakata itd. ATITool mi kaze da imam svih 8 pipelinea i pretpostavljam da je to to. Ako nekog zanima, instaliro sam drivere sa techpowerup.com, tocnije samo ubacio onaj 1 file u moju instalaciju drivera i ponovo instaliro. Dakle, sve obavio "by the book" i sve radi.. ALI, sad sam pokrenuo 3DMark05 i dobio "samo" 1970 bodova.. pri default postavkama (sva 3 game testa i 2 CPU testa)..malo sam trazio po forumu i vidio da ekipa dobiva po 2700 sa "pravim" 9800PRO pa me zanima dal samo brijem, dal sam vidio "krive" brojeve i 1970 je sasvim OK ili nesto ne stima na mojoj grafi.. uglavnom nisam nikad obraco paznju na 3DMark i sad sam iso vidjet what's all the fuss about i eto.. sad nisam siguran da je sve 100% OK..

i jos nesto, posto ova dodatna 4 pipea ovise o driverima tj. to je softmod, zanima me moze li se to nekako sredit da ostane fiksno.. razmisljo sam o modanju BIOSa ili flashanju sa nekim vec modanim, no necu trosit vrijeme na to ako nema smisla, pa zato prvo pitam.. i inace sta mogu sve postici modanjem BIOSa? Osim vecih "tvornickih" clockova...

hvala unaprijed