View Single Post
Staro 11.03.2017., 20:50   #62
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Gle, valjda su napredovali. Treba probat. Osobno ne bi uzeo MSI osim ako baš ne bi imao first hand info ekipe koja je full zadovoljna. Osobno sam uvijek bio zadovoljan s ASRock i Asus pločama. Time da pod ASRock mislim na ove novije serije. LGA775 ploče su im bile dno, iako se nisu proslavili niti s AM3+ pločama što je čudno jer su im AM3 bile pristojne.
Također. Od midrangerica, ova MSI Pro Carbon mi se čini dobra. Ali MSI-jki ni za lijek. Unknown termin isporuke.

ASrock mi u slučaju ovih jeftinijih X370 ploča djeluje... jeftinije... pa nekako bi njega ovdje preskočio. Ne govotim o Tajči ploči jer košta 3 soma kuna, govorim o ovim Killer Fatal1ty midrangericama.

Gigabyte Aorus Gaming 5 je vrlo solidna ploča (ne vjerujem što govorim, ali ajde ) čak mi se i sviđa. Krešo ju je dobro secirao, čak je u nekim stvarima bolja i od C6H.

Jebemu, nema niti jednog jedinog reviewa Asus Prime X370 ploče. Krešo je najavio (dakle 2-3 dana) tako da se još stignem predomisliti ako će ploča biti flop, mada čisto sumnjam.

Uglavnom, slatke brige.
Brko je offline   Reply With Quote