Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.03.2017., 17:49   #27716
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Očekujem da na autu prouzvedenom 2015. godine automatika ne ''razmišlja'' dve sekunde prije nego kaj ubaci u višu brzinu. Mislim FFS razvrti se, pa čeka, pa ubaci u višu. Prebaciš na sekvencijalu ista stvar, kliknem ručicu a on čeka i čeka i čeka.
Radije ću vozit auto koji ima CVT nego takav odron od automatike.

Također nije baš ni da su ekonomični, a o njihovoj redovnoj reparaciji bolje ne počet temu. Kao što rekoh, radije ubodem 107/C1/Aygo pa imam istu ili čak nižu potrošnju i normalne servisne intervale.
Znači, nije ni na novijem modelu ništa puno bolje

Imamo doma model iz 2001. ali poluautomatik. S vremenom se navikneš na to, ali da...ide na živce kad mu treba da prebaci. Getrag je najveći svjetski proizvođač automatskih mjenjača, valjda su u Mercedesu htjeli da tako bude...

Imamo 0.6 model sa 60 ks, troši oko 6 litara, samo se vozi po gradu. Ne vozim ga ja, ali se potrošnja prati. Nakon generalke, manje troši goriva, a ulja više ništa.

Sjetio sam se sad da sam jednom išao negdje, i elektronika mi je isključila 6. brzinu. Stao, ugasio auto i upalio opet...radi normalno. Nikad više taj problem nisam vidio nakon tog

Moji ga se ne žele riješiti. Nedavno je buraz potrgao prednji kraj. U 10 minuta cijeli nos ide dolje, a nazad još i brže
Par stotina kuna su paneli, stavili foliju gore umjesto laka i vozi dalje.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote