Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.03.2017., 18:53   #27676
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pročitam stvari po forumima, nikad ne odem uzet nešto bez da sam pogledao što je što.
Nisu mu na Shumi pojedeni diskovi već su TRW pločice otišle nakon 40k. Stock diskovi su, na njima barem, dosta tvrdi zato i traju dosta dugo pa su i otišle pločice tak brzo jer su one bile dosta mekane.

Vezano za filtere, posebice ulja, uvijek uzmem ili original rijetko kada neki drugi brand ako nemaju originalni u ponudi. Original je 35kn tak da nemam ni što uštedit. A tak jasno da imam neki skuplji auto da na filteru ulja ne bi štedio jer sam dosta puta vidio kak ekipa sjebe motor na najgluplji mogući način

Ma znam da ekipa stavlja na aute svašta, kao što rekoh ne treba mi niš bolje od tvorničkih stvari i OEM-a, a ionako taj auto stari koristi za do trgovine i nazad. U zadnje dve godine je skupio valjda 10k km
Diskove sam sad zamjenio jer su počeli trest a i da ga ne jebe lik na tehničkom zbog korozije na diskovima. Straga su stavljeni novi doboši i pakne prošle godine, do tada je vozio na prvoj ugradnji.

Jebat ga da imam neki pošten auto i ja bi naručio StopTechov BigBrake Kit

A vezano za moj auto, ma godine su uzele danak a ulagat se u njega ne isplati previše, ipak je to auto koji je tamo 2003. koštao 88k kuna nov
U ovih 14 godina imam praktično sve račune doma, baš ću jedan dan pogledat koliko me koštalo održavanje
Krivo sam onda shvatio, mislio sam da je obrnuto bilo s TRW-om

Pa bome ti stvarno jeftine dijelove imaš, OEM filter 35kn
Obrati pozornost kako ekipa masovno u trgovinama autodijelovima(dok čekaš red npr) uvijek kaže "ma daj najjeftinije", ili je još jača ekipa koja popuši priču kod Tokića da je TQ najbolji.

Diskovi protresu zbog par naglih kočenja sa 150 na 50, i to čak i oni skuplji.

Ha čuj, zašto ga ne održavat i čuvat ako je u super stanju pa makar i 14 imao. Ja sam svoju Astru G prodao kada je imala 16 godina i 250k km. Ljudi nisu vjerovali da je toliko stara i toliko km kako se auto vozio

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
J

Mislave, ATE PowerDisc je samo disk rezani. Moja preporuka da koristiš PowerDisc + ATE orginal pločice. Nemoj uzeti ATE Ceramique pločice jer to ništa ne valja niti koči pošteno ni praši.

Ferodo Premier je odlična pločica. Bio sam zadovoljan.
Da, na njega sam mislio .
Onda će to i biti iduća kombinacija . Da, za ceramique sam i čuo da ljudi baš nisu presretni.

Sad je kombinacija(naprijed) Ferodo Premier disk i pločice. Evo 40k km na autu i zadovoljan za sada. Pločice potrošene svega 30%

mislav_os je offline   Reply With Quote