Pročitam stvari po forumima, nikad ne odem uzet nešto bez da sam pogledao što je što.
Nisu mu na Shumi pojedeni diskovi već su TRW pločice otišle nakon 40k. Stock diskovi su, na njima barem, dosta tvrdi zato i traju dosta dugo pa su i otišle pločice tak brzo jer su one bile dosta mekane.
Vezano za filtere, posebice ulja, uvijek uzmem ili original rijetko kada neki drugi brand ako nemaju originalni u ponudi. Original je 35kn tak da nemam ni što uštedit. A tak jasno da imam neki skuplji auto da na filteru ulja ne bi štedio jer sam dosta puta vidio kak ekipa sjebe motor na najgluplji mogući način
Ma znam da ekipa stavlja na aute svašta, kao što rekoh ne treba mi niš bolje od tvorničkih stvari i OEM-a, a ionako taj auto stari koristi za do trgovine i nazad. U zadnje dve godine je skupio valjda 10k km

Diskove sam sad zamjenio jer su počeli trest a i da ga ne jebe lik na tehničkom zbog korozije na diskovima. Straga su stavljeni novi doboši i pakne prošle godine, do tada je vozio na prvoj ugradnji.
Jebat ga da imam neki pošten auto i ja bi naručio StopTechov BigBrake Kit
A vezano za moj auto, ma godine su uzele danak a ulagat se u njega ne isplati previše, ipak je to auto koji je tamo 2003. koštao 88k kuna nov

U ovih 14 godina imam praktično sve račune doma, baš ću jedan dan pogledat koliko me koštalo održavanje