Gle reci mi koja je razlika ako uzmem original KIA pločice koje sam btw uzeo već jednom pred par godina i sad kad uzmem istu stvar koja je praktično OEM proizvod samo bez Kia žiga?
Dakle kad si već povukao paralelu, koja je razlika uzeo recimo neki CWT ili pak neki Corsair koji je pod haubom ta ista platforma?
Kolega je imao na Shumi TRW u kombinaciji sa stock diskovima. Pojeo ih je do graničnika u manje od 40k. Iskreno na prvu je auto grizao bolje, ali po meni ih je bilo malo teže dozirat što na autu bez ABS-a zna bit zajebano na mokrom. No ok to ovisi i o gro drugih stvari.
Kao što rekoh, po gradu sa 60 na nulu će me zaustavit jednako, ne brini. U 14 godina nisam imao problema s kočenjem kod tog auta.

Ne vozim neki nabrijan auto, divljanje me odavno prošlo, na grobnik ne idem.
Možda si profulao detalj da se radi o 14 godina starom autu koji ima 100 KS i 1100kg.
Koji je to najjeftiniji dio ovjesa? Opet, uzmem prvu ugradnju, ono što bi mi gore stavili i u ovlaštenom.
Za gume se slažem, imao sam gore prvo stock Hankook koje su bile ok, pa uzeo BF Profiler koje su bile očaj. Auto je hvatao trakciju ko da imam tri puta više snage pod haubom LOL
Pa sam uzeo Barum Bravuris 2 koje su bile prejebene gume za svoj rang. Sad sam na Uniroyalkama ljeti koje su također pristojne.