Citiraj:
Autor buljo
Kaj su ti tanke balans štange 
|
Misliš na stabilizatore balans štange? Jer balans štangu ni ne vidiš na fotkama. Pa obično su tak tanki, nemaju oni neko poprečno opterećenje na sebi da bi trebali imat veći profil. Mada to im je mana, kao i Mazdama tog godišta (na kraju isti je ovjes) i odlaze uredno svakih 50-60k. Ali košta kakvih 100kn komad pa me ne zabrinjava.
EDIT:
Pardon gledam sad košta 68 kuna komad

Kad se sjetim da me u Kiji tražili 250kn za jednu tamo 2011 kad sam ih mjenjao.
Citiraj:
Autor Milentije
Jesi dekonzervirao diskove prije ugradnje? 
|
Već sam mislio da ćeš pitat jesam li ih particionirao i formatirao

Jok vele da bolje koči ak ostaviš to gore, a da ''pospješim'' frikciju još sam malo tovatnom masti namazal (da ne bi cvililo) a i pločice malo običnim WD-om našprical
Tak jasno, fino ih oprao blagim sapunom u toploj vodi. Imali su neki masni premaz.
Citiraj:
Autor Dottore
Da nije valjda tvoj ide 238 mm?
|
Baš sam bacio oko, 238mm su puni diskovi koji su išli na 43kW modele. Ovi koji imaju ventilirajuće su 258,5x20,6mm
Mada gledam malo cifre po intercarsovom katalogu, (iako outdated ali obično cifre budu tu negdi) i trebalo je to biti osjetno manje od onoga što je naveo.
Nego kaj si ti radio da si pojeo Ferodo za 7k km, pa da su od sira dulje bi trajale. Ili sam ja krivo shvatio.

Mada i ono da za 16k pojede ATE mi je čudno. Pa jebote to je jednom u godinu dve mjenjat pločice.