Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.03.2017., 12:55   #27620
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
nisam ja niš fulao nego sam ti napisao da se ti auti niti ne stavljaju u isti koš osim u poredbi da je jedan barem stepenicu iznad drugog.
evo ti opet: dacia - skoda - vw - sveto trojstvo (audi, mečka, bmw) pa dalje.

napominjem da ja niti jedan od tih automobila ne bi vozio niti džabe (gade mi se - eventualno audi), ali od 100 ljudi sa balkana 80 ili više će se potući do smrti za te marke. uključujući tebe. boli me tuki za pasasta ili bilo kojeg proizvođača. čovjeku se ne dopada interijer, a ti odmah na zadnje noge - bokte neće otpast će ti kosa od tolkog živciranja.
evo ti još jednom: gade mi se ti auti.
tebi se vjerojatno gadi neki drugi. pa što onda. mislim da ćemo preživjet nekako, a vjerojatno i oni.
ja vozim renault clio III ako želiš nešto loše napisati o njemu. meni ne smeta. čak nije dizlo niti plinara.
Tebi očito nije dobro.
No po redu. Klasa passata nije octavia nego ko što sam rekao superb.
To što se tebi neki auti gade, što da kažem, ok. Meni se osobno ne gadi ni jedan, ajd, multipla je ružna do bola al neću reć da mi se auto gadi do te mjere da me to vrijeđa na osobnoj razini. Gdje se ja to tučem do smrti za neku marku? Ajd me quotaj gdje sam se ja to digao na zadnje noge? Prvo sam ga pitao jel misli na ukrasni metal na vratima. Kad sam shvatio na što misli, prokomentirao sam u šali i sa zajebancijom. I još rekao, ak tebi smeta, ok, što sad, sto ljudi sto ćudi. I onda on mene proziva za argumentaciju a njegov argument je da je auto užas zbog malo metala oko prozora. Tak da ono, ja ti se uopće ne živciram oko toga, čak ni ne vozim VW. Ja nisam hater ko ti, tak da nemam niš protiv tvog clia, uživaj u njemu. Osobno ga ne bih kupio al o nasljedniku bi razmislio. I eto, nisam na zadnjim nogama nego na sve 4 a ti me kvotaj gdje sam ja to podivljao, baš da vidim.
Citiraj:
Autor Green_FanBoy Pregled postova
Golf je hečbek, octavia ljimuzina.. kak god "interno" to bilo regulirano, meni ta usporedba ne drži vodu..

Isto tak nejdeš uspoređivan megana hečbeka i cordobu, ne?
Eto, siniša ti je lijepo odgovorio.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740