05.03.2017., 09:41
|
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor M3do
S obzirom da ovo nije pitanje za topic "Koju graficku odabrati" jer realno, ne odlučujem između nVidie i AMD-a nego SKORO ( :D ) pa znam sto zelim, zanima me jos potvrda uvazenih kolega s foruma.
Buraz je odustao od sufinanciranja graficke pa sam samim time nekako odlučio spustiti budzet sa rx 480 4gb nitro na... Koliko sam cuo, RX 470 Armor 4gb OC je skoro pa u rangu Nitro-a, a cijena je za 400kn manja.
Isplati li se ići na taj RX 470 Armor naspram 480 Nitro verzije? Gledao sam i 470 Gaming, ali em mi ne paše u crno/plavo kućište, em je cijena skoro kao Nitro 480 pa mi je onda vjerojatno lakše uzet Nitro?
Amex će patiti i ovako i onako, ali eto, volio bih biti siguran u odabir jer sam zadnji komp slagao tamo negdje 2007.
Isprike na maltretiranju? :D
|
Armor nije ni blizu nitro hladnjaku a ni po kvaliteti izrade kao i jacini same grafe. Armor ima samo jedan heat pipe a nitro tri komada.Nitro ima custom pcb sa boljom regulacijom i 8pin konektor dok amror ima puno losiju regulaciju. Ako mozes svakako se protegni na rx 480 nitro.
|
|
|