Subota prijepodne je najopasniji dan za vožnju Zagrebom... ne znam da li taj dan na cestu izlaze vozači koji ne voze preko tjedna ili taj dan voze samo budale, ali zadnjih par mjeseci svaku hebenu subotu izbjegnem barem jednom da me netko ne pobere
... no ovu zadnju subotu je bio vrh idiotizma kojeg vozač može napraviti i sad mi je malo i žao što sam uspio izbjeći sudar.
Uglavnom, vozim(-o) se lijevom prometnom trakom Selaske prema sjeveru 20-30 km/h iza gospođe u crvenoj Hondi Jazz, žena vozi malo sredinom prometne trake malo gazi po desnoj tako da nikome ne pada na pamet da je proba zaobići i onda dođemo do onog križanja kod Pastora i žena da desni žmigavac i puževim korakom se počne prestrojavati u desnu traku i kad je napokon sasvim otišla u desnu lagano dodam gas (u drugoj sam) i u trenutku kad sam svojim prednjim krajem došao do njenog prednjeg kotača ona upali lijevi žmigavac i počne skretati. Smotao sam puni lijevi i zakucao gas do kraja i potom smotao puni desni tako da sam na napravio krug oko nje od nekih 270° i stao prednjim krajem skoro do kraja okrenut u smjeru juga... a kraljica je mrtvo ladno presjekla pod pravim kutom lijevu prometnu traku, dvije prometne trake za smjer vozila u pravcu juga i ušla u dvorište između dvaju kuća sa zapadne strane Selske
Izašao sam iz auta, pogledao da me ipak nije drapila po mojoj desnoj strani i nije, no komentari ljudi koji su se vozili iza nas su bili vrh... prva dvojica kaj su bili odmah iza mene da joj treba razbiti pi***, a ovi iza kaj nisu vidjeli kaj je napravila da koji kur** divljam po cesti
Pouka, od sad izbjegavam vožnju subotom ujutro i pod hitno si moram kupiti dashcam