View Single Post
Staro 27.02.2017., 18:23   #938
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor imart Pregled postova
Svatko tko ima mozga zeli ako je dao puno para za mob i u najnovijem modelu najjacu zvijer pod haubom..
Ko da kazes da nema veze sto vw ima novi motor od 230 ks a ford ima 180 ks u normalnoj voznji se ta razlika ne osjeti. Ne osjeti se u normalnoj al u ekstremnoj se osjeti. Kod skupih stvari su takve stvari bitne. Jel bi dao iste novce za bilo koji od ta dva auta. Bi vraga.
imart, ne bih se složio.. Rijetki gledaju takve razlike.. Na kraju svi želimo da mobitel, auto ili bilo koja stvar da radi ono što treba i pouzdano. Ja nisam ni gledao koji proc ima, nego npr širinu mobitela da znam hoće li bit ugodno za držat, onda dali ima wireless punjenje jer mi je to jedna od stvari koju želim u sljedećem mobitelu pa memoriju. Ako je top model, želim da mi lijepo radi, ali to mi neće neka specifikacija pouzdano reći jer svi znamo kako su neki znali usporiti mobitel svojim glupostima.

Kad si već dao primjer, ja i siguran i dosta njih nebi ni gledali ford, imao i 300 konja za istu cijenu. Večina ljudi gleda model koji im se sviđa i ne zanima ih koji ima manje ili više konja ili bilo koja druga usporedba, ali želimo da ta stvar obavi što bi trebala i bude ugodna za korištenje.

Zadnje izmijenjeno od: A.J.. 27.02.2017. u 23:54.
A.J. je offline   Reply With Quote