Citiraj:
Autor Wolverine
Medium burger bi jeo samo ako sam meljem meso i pravim pljeskavicu pa znam što je unutra i koliko je staro. U protivnom, ne hvala 
Općenito se tako burgeri pripremaju samo kad imaš meso kontroliranog podrijetla.
|
Citiraj:
Autor ivosimec
Upravo to.
Lik nema ni pojma koliko riskira svoje zdravlje jedenjem nepečenog mljevenog mesa.

|
Da, burger kao ne bi trebao biti medium, medium rare.
Ali ako meso iz tog restorana, od vlasnika Santoku mesnice pa nadalje nije kvalitetno i ako se ne pazi na njega, onda bolje da do kraja života jedem dvopek svaki dan.
Više je sketchy svo ovo meso iz Konzuma o kojem sad tu ljudi brbljaju nego ovo. Znao sam uzet iz Konzuma Radničke njihove 100% junetina burgere u papru pa su zadnja dva puta smrdili kako prije, tako i nakon pečenja da sam ih bacio i više nikad nisam uzimao.
Imam ja pojma što riskiram i kako. Dobivao sam svakakve steakove u razvikanim i "kvalitetnim" restoranima za koje me bilo više strah od ovog burgera. Rađe bi pojeo taj burger nego kojekakva well-done pečena čudesa iz 90% pečenjara i sličnih objekata.
Nekoć sam dosta redovito igrom prilika išao u Papas. Uvijek su imali "nuked" reš pečeno meso, ali da sakriju koliko je loše. Zadnji put kad sam otišao bilo je pečeno po vašim željama, ali sam svejedno podrigivao odvratnoću cijeli dan.