Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.02.2017., 23:40   #27435
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Nakon sudara i prijave štete osiguranju lika koji me udario, jel ima neki rok do kad ja trebam dati auto na popravak (Croatia osiguranje)? Pitam jer čekam već malo manje od mjesec dana policijski zapisnik. Ne bih htio ići na popravak bez da imam crno na bijelo da nisam kriv (policajac je rekao da ce napisati i da je ocito da je druga strana kriva, ali svejedno, tko zna dal će s druge strane radit veze i vezice, pa da ja jos ne izvisim).

Pitam jer po osiguranju tu ima 15-ak tisuca kuna stete, a da ja placam, sredilo bi se isto to za puno, puno manje. Ali hocu preko osiguranja (a ne na nagodbu) jer bi oni mijenjali skupi spojler branika za koji nikad ne bi iskesirao soma eura da mi daju te pare na ruke - vjerojatno bi ga ostavio puknutog.

Posao je za auto limara i lakirera pa mi se ne isplati davat ga u ovlasteni koji nisu sposobni za to odradit kvalitetno. Ima li netko ovdje nekog dobrog i provjerenog tko ce pogodit boju s bojom auta (perla crna) i tko bi se potrudio izvuci lim i popravit ga kak se spada? Javor i sin? I jos bi dao da mi dodatno kompletno prelakiraju prednji branik i haubu jer su ubijeni od kamencica. I jos na par mjesta uspricavanje zbog ostecenja od pticjeg dreka.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 24.02.2017. u 23:54.
IcyTexx je offline   Reply With Quote