View Single Post
Staro 22.02.2017., 16:41   #759
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
stvarno nemam volje se raspravljat s tobom.. od prvog dana pizdis ovdje nesto i hejtas cijelu temu i sve ono sta se dogada u njoj..
shvati da ja nisam njihov zaposlenik niti znam kako oni posluju, di posluju i kako posluju..
ono sta su mi rekli/napisali ja sam napisao ovdje, dalje nisam pitao..
mislis da sam trebao? ja mislim da nisam, meni je bilo bitno dobit popuste i poklone za ekipu ako se moze i toga je bilo i svima je pasalo.. takoder kad je trebalo pomoc oko neceg sam isto bio ovdje kao sta sam i sada..
sad su ocito stvari krenule u drugom smjeru pa tako cemo se i mi okrenut drugdje.. ti mozes slobodno jos istrazivat na kojem katu u Shenzenu imaju ured i kada dolaze na posao, mene to ne zanima..
nadam se samo da nece propast kao Top One pa da svi popusimo garancije..
i ne ukopavam se u nicemu, nikad nisam nista slagao niti izmislio nego samo pisao onako kako su mi rekli jer ponavljam nemam uvidaj u njihovo poslovanje i firmu kao takvu..
sad mozes opet pocet pisat da sam pisao lazi, neistine, gravitacije i ine pizdarije ali pusti nek drugi kazu svoje misljenje isto, pa ako ispadne da sam ispao lazov i pizda onda neka bude tako.. ti sigurno nemos sudit o tome i moja rasprava s tobom je gotova..

from my Le X720 on TT
Vrlo zanimljiv post od nekoga tko je otvorio temu da PREDSTAVI trgovinu, sad odjednom ništa ne znaš.
Još jučer si napisao ovo:
Citiraj:
sto se tice di je sjediste firme, to je valjda jasno da je Shenzen ali imaju poslovnicu u Italiji i tamo EU skladiste
Sad se ljutiš kad te ja pitam adresu toga svega.
Ako predstavljaš nama na forumu neku trgovinu i surađuješ s njima, onda se potrudi saznati barem osnove informacije o toj trgovine.

Citiraj:
meni je bilo bitno dobit popuste i poklone za ekipu
Tebi je bilo bitno zaraditi neku siću sa strane, svaka čast na popustima od 6 eura ali meni su neke stvari jasne od početka.
Kad treba kupovati onda je trgovac provjeren, iz Italije, jamstvo je uredno 2 godine i sve ostalo je super, kad dođe do problema onda je "ja ništa ne znam, tako su mi rekli".
Ali mislim da smo sve razjasnili i da su stvari puno jasnije, pozdrav.
panasonic je offline