Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.02.2017., 13:03   #27405
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
Staratrnjanska, ne znam kako se zovu te ulice, kad ides iz smjera N. Zagreba preko mosta, sa desne strane di je zgrada poliklinike Sunce. E dolje sam bio prošle godine kod limara i vrhunski odradio posao. Jedino što mu treba malo više vremena jer je uvijek pun pun!
Tu prolazim svaki dan kad idem s posla i na posao, tako da mi nije problem skrenuti i raspitati se, najvise me zanima okvirna cifra popravka.
Tx na infou.

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Dobri limari koštaju. Ima jedan koji je jeftin a radi solidno, u zagrebačkoj (Kutnjak).
BTW, daj sebe zamisli da kupiš novi auto za koji si dao svoje pare, teškom mukom zarađene i izdvojene...i onda ti se neko "malo zatipka" i razbije ti ga...jel bi tak pisao veselo? hehe
Meni nije bas veselo, pogotovo sto auto nema kasko i sto sam ga planirao frknuti i uzeti novi u iducih godinu dana, a sad treba ulagati u auto koji bu isao na prodaju. Bas krasno.

Osobno ne patim bas na aute, da mi je netko ganc novi auto sredio kao sto je zena ovog, stavio bi novi branik na racun kaska/osiguranja, i ne bi trepnuo na stetu.
Prednost ovog udesa je ta, sto zena u novom autu sigurno vise ne bu tipkala poruke Idemo dalje u veselom tonu, sad u povratku s posla idem usput od limara do limara pa u Pavlinic-sopic vidjeti koliko je nova hauba, u slucaju da ju se ne isplati ravnat. Fala ti na infou za limara.
Nik je offline   Reply With Quote