A jesi pametan. Moj direktor je ima završen CCNA, ima hebene 4 godine elektrostrojarske škole, imamo 15 zaposlenih (imamo toliko posla da ne stignemo raditi, trebamo još ljudi itd), firma radi i više nego dobro, radimo security za online kasina i podršku za call centrove (od 300+ zaposlenih),i to je samo jedan mali dio onoga što radimo, i onda dođeš ti i izvališ takvu glupost. Nikakav faks ili certifikat ti neće pomoći u nečemu ako si nezainteresiran ili nesposoban nešto sam naučiti.
Radio sam samo u jedno firmi u kojoj još uvijek radim, svaki dan nešto novo naučim, ali nije meni bio potreban CCNA da si uzmem switch doma i igram se s njim tako dugo kad ne skužim sve što mogu i ne mogu raditi na njemu. Samo s završenim CCNA-om trenutno radim na projektu wirelessa po 2 velika shoping centra u Zagrebu s više od 40 AP-ova, 10 switcheva i slične stvari. Držim predavanja o Ruckus AP-ovima tvrtkama po Zagrebu itd. I to sve s CCNA-om i 5 godina faksa, i to faksa koji ama baš nikakve veze nema niti s mrežama niti informatikom. Ak nisi za to, ak nisi sposoban, džaba ti 17 certifikata i 2 fakulteta.