Pozdrav eksperti!
Kao prvo, odlični ste, odličan forum i odlični odgovori. Puno ste mi pomogli svojim komentarima i stoga sam gotovo svakodneno na PCexpert-u!
E, sad meni treba mala pomoć, jer problem sličan svojem, još nisam našao, kako ovdje, tako i na stranim forumima, pa bih molio da moj post ne smatrate glupim, bez obzira na moje pitanje koju ću sada postaviti, a to bi bilo:
"Kako promjeniti jezik u OS WINDOWS 10?"
Sad da malo pojansim svoj problem, jer svakome malo stručnijem informatičaru je ovo pitanje bez veze, također znam da postoje milijun YouTube kanala koji daju jasne odgovore, ali da se razumijemo, da mi je bilo što od toga pomoglo, vjerujte, ja sad ne bih ovdje pisao i oduzimao vam vrijeme.
Radi se o sljedečem:
Kupio sam novi laptop preko amazon.de trgovine. Po ekstenziji je vidljivo da je isti došao iz Njemačke, te su na njemu instalirani originalni WINDOWS 10. Sve, ama baš sve je na Njemačkom jeziku kojeg ne razumijem ni 1% i jako mi se teško snalaziti, čak je i tipkovnica na Njemačkom jeziku, ali to mi ne predstavlja jer sam uspio skinuti Bosanski jezik za tipkovnicu, pa su slova normalna. Zašto Bosanski, bit će retoričkih pitanja...! Pa valjda zato jer nije bilo Hrvatskog! Kako? Pojma nemam, nije bilo!!
OK
Što radim? Idem guglat:
"windows 10 croatian language pack"
Naravno, idem na stranicu:
https://support.microsoft.com/hr-hr/...language-packs
I sve mi je kristalno jasno, samo trebam odabrati jezik i kliknuti poveznicu
"Preuzmite odmah".
Ali tu je moj problem, ja poveznice
"Preuzmite odmah" nigdje nemam. Zašto??
Post Vam pišem preko laptopa sa OS WINDOWS 7 i naravno sve je ok i sve se vidi, kraj mene je laptop sa OS WIN 10 i toga nema.
Da li je problem u meni ili nešto drugo!?
Spasite mi život i pomozite!
Lijep pozdrav ekipo,
TinoJ