Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.02.2017., 23:33   #27375
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Ono kada vožnja po gradu nije vožnja po gradu ako nije usred špice u ZGu
...zezam se malo
Ma špica je 2 puta dnevno. Problem u ZG je sve veći jel svake godine sve više auta a prometnice manje više iste. Tko pozna Zg iz kraja 80ih zna koja je to ogromna razlika....Sad skoro pa uvijek neka gužva..ne baš ko u špici ali...

Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
Ma pusti te price, ili znas voziti ekonomicno ili neznas, sorry.
Zivio sam u Zagrebu dvije godine pa znam kako je u ZG pa mogu usporediti guzve sa Bratislavom i vjeruj mi Bratislava je majka svih krkljanaca.
Ko je bio i vidio zna o cemu pricam.

Voznja u gradu pun gas od semafora do semafora je recept za dignut potrosnju a ne samo stajanje u kolonama.

Isto tako tempomat nije uvijek najekonomicnija voznja narocito u slucajevima kad su autoceste na brdovitom terenu pa ima dosta uspona i nizbrdica.
Ma znam ja voziti ekonomično ali neću. Em radim malo km pa me boli kuki za benzin em mi je blesavo u ovakvom autu to radit. Pa onda sam mogao kupiti i Fiestu sa 70 konja...Iako ja i nisam neki mjerodavni je volim "stisnut" ..ne uvijek (pogotovo ne kad su mi klinci u autu) ali....jebiga...priznam....Iako nisam od onih idiota koji se ganjaju ko idioti i to po kvartovskim ulicama....to je koma...
Tvrdi je offline   Reply With Quote