Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.02.2017., 22:30   #27253
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Pa 205/45r16 nije ništa posebno velika/široka guma... ona je onak taman za gradski auto

Usput, to mi je tvornička dimenzija za ljetne... samo što nemam tako lijepe felge

Ja imam 205/45/17 tvorničke za auto.

http://imgur.com/a/vEdKQ

Možda malo komično za ovaj auto, ali što ćeš

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Ma gle, stric mi je zbilja super osoba, ali ima nultu toleranciju na muljaže i kemijanja. Novi auto i ovlašteni servis je pošteno i masno platio, ali onda hoće vozilo koje je tip-top. Ako nije, onda kreće hladni gnjev pravednika. Nema previše povisivanja glasa, zna svoja prava, samo traži da mu sve daju napisano i onda s tim ide na "više instance".

Fascinantno je koliko hrvatski ovlašteni servisi koriste APP metodu "plati pa se rugaj". Nekoliko stvari koje navodno ne idu pod jamstvo (kuplung, kugla na ovjesu, pranje klime...) je Mazda Europe bez pogovora riješilo, bilo sa besplatnim dijelom, bilo sa potpuno besplatnim popravkom.
Što reći kada ti idu mijenjati ulje na novom autu (Focus ST), dođeš za 30 minuta, auta nema...dolazi auto, smrdi izvana, ne možeš dotaknuti kočnice kako se para, još danima smrdi unutra po paljevini...šef došao sa godišnjeg kakvo je sranje bilo...ovlašteni su više manje idioti. Ja planiram ove godine ili najkasnije početkom druge godine ubosti novi auto, već vidim kasapade sa ovlaštenim..
X-Plosiv je offline   Reply With Quote