View Single Post
Staro 16.02.2017., 17:09   #349
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Je, i mogu dobiti uvid u tajne državne arhive te podatke iz UDBAe.

Komotno je kolega trebao krasopisom nacrtati srednji prst i susjedne prste lijeve ruke po sredini uplatnice, i tako im poštom poslati.

APP je moćna stvar u ovoj državi.

Apsolutno nevezano za HRT, no tematika je ista, izvadak iz Odluke o prijevozu putnika ZETa, članak 26. :

"S druge strane, putnik na zahtjev kontrolora mora predočiti valjanu voznu kartu, a ukoliko kartu nema ili je istekla, na zahtjev ovlaštene osobe prijevoznika dužan je dati vjerodostojne podatke o svojem identitetu. Odbije li putnik dati tražene podatke i prekine li se bilo kakav oblik korektne komunikacije, kontrolor može zatražiti pomoć, odnosno asistenciju policijskih službenika."

Putnik NIJE DUŽAN davati nikakve osobne podatke kontroloru, ili kako glasi jedna rečenica iz filma Snatch :

"I'm saying, just because it's written doesn't make it so."

je imaju uvid u mup-ovu bazu podataka vozila, pitao sam tada savjet računovodstva i odvjetnika i svugdje je isti odgovor bio, oni imaju za to zakonsko pravo i plaćaj jer će ti kad tad doc ovrha ili nekakvo riješenje, tada sam plaćao tih hebenih 70 kn mjesečno jer se nemam ni volje ni vremena borit protiv vjetrenjača, a meni jedino nije jasno to njihovo selektivno biranje kome će slat uplatnice, kada, koliko...
nick praskaton je offline   Reply With Quote