uglavnom ovakva je situacija...vec jedno 2 godine imam athlone xp u dual amd a7m266-d ploci i sad tek skuzim (pogledam) da su to AIUHB verzije t-bread-b...koliko sam vidio to su kao najbolje za clockanje...e sad ova asus ploca je "mrtvac" sto se tice nekog clockanja, pa me zanima kako najbolje mogu znati do koliko ti procovi idu...mislio sam kupit za 200kn neku nforce2 plocu i tamo ih testirati, jer sam cuo da nf2 otvaraju te proceve iz biosa
inace...probao sam overclockati sa crystal cpuid i rezultati su u najmanju ruku cudni...prvo, prijavljuje oba procesora kao mobile athlon xp-m (cpu-z isto i aida32)...jednom procu pise current x15 2000mhz max x24 3200mhz

i taj se cak da rucno podignuti na x16 dok ga x17 resetira ...drugi proc se boota u x15 2000mhz, ali mu pise max x11 1500mhz i na bilo koji pokusaj mijenjanja mnozitelja, odmah se prebacuje u x11 i prima samo nize od toga

...probao sam procove u oba socketa i isto se ponasaju...isto tak crystal prijavljuje voltazu kao 2.00 dok svi ostali programi vide 1.65
mozda treba neke mostove pospajati?
ima li tko kakav prijedlog

hvala i izvinjavam se na poduzem postu