Što te još zanima? Ovaj ostatak(meni) je isti kao na 6.0, kao i ikone od aplikacija. Najviše subse promijenile notifikacije, ovaj gornji notification bar i izgled postavki koje sam ti uslikao(oboje). Ako te još što zanima pucaj.
PS eto skoro 2 mjeseca je Nougat gore i ja mogu reći da sam prezadovoljan. Mobitel radi odlično, fluidno i bez ikakvih bugova i slično. Mogu samo skinuti kapu LG-ju
Vidim da Samsung muku muči da izbaci Nougat za S7("prilagođavaju ga") a HTC jučer pustio za svoju 10-ku. "Samo" 2 mjeseca poslije.
Mob imam od 6/2016, vrline ne moram nabrajati, meni čak ni nije ružan(imam silver), jedini minus bi naveo bateriju od 2800mAh. Ako ga koristim cijeli dan(naravno stalno je nan3G/4G dok sam vani i na poslu a u kući na WLAN-u, i synca se 5-6 računa raznih aplikacija stalno, brightness je na Auto) moram ga navečer staviti na punjač. Ostane na nekih 20% sa cca 4.5h SOT-a.
Meni osobno nije problem, s obzirom kakav je HW unutra (i ekran) odlično je iskorištena baterija, ali da ima cca 4000mAh uspio bi 2 dana bez beda takvog korištenja sa nekih 7h SOT-a
G5 via Tapatalk