Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.02.2017., 11:16   #27060
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Hvala svima na savjetima, posebno gospodinu KurCini. Ja taj pežo uzimam od susjeda koji radi s autima i roditelji su nam kućni prijatelji. Čovjek ne uzima uvozne aute već iz paketa staro za novo i nešto lizing. Ima neki deal s autokućama. Stara mu je čista dobrota a i on je ok. Dakle ako me zajebe rađe da me on zajebe nego netko nepoznat. Šalu na stranu, on je i vrhunski majstor i starcima godinama popravlja aute za fer cijenu i nikad ništa nije trebalo dva puta raditi nakon njegovog popravka. Bude mi auto sredio kaj god treba tak smo se dogovorili. A na meni neće puno ni zaraditi. Ja radim godišnje oko 11 tkm pa je potrošnja nebitna. Navikao sam da mi auto može povući i tako se i mislim vozit. Ulje ionak mijenjam na 10 tkm. Isto tako savjetujem svima koji kupuju polovno da si ostave neku lovu sastrane radi eventulanih popravaka, odn. da ne idu na maximalni iznos koji im je na raspolaganju.
I svima koji trube da je bolje kupiti novi. Je, ak imaš para. Ili ak se misliš u njemu voziti 10g. Ali u startu taj auto gubi 30/% od cijene plus kaj košta duplo više nego rabljeni star nekih 4-5 g.
Tvrdi je offline   Reply With Quote