Hmm, lazem, izaslo je par meni odlicnih igara...prva je pillars of eternity...old school rpg, malo cudne ali jednostavne mehanike, izometrijska perspektiva, nes slicno baldurs gate-u...dogurao sam dosta daleko s njom, pa sam se i pozalio na gog stranici na manjak combat skripti jer je kombat bio dosadan, i kao da su to procitali, s nekim iducim patchem su ubacili combat skripte...odbilo me i lose koristenje magija, ja sam navikao da se sluzim iskljucivo carolijama kao mag, a ovdje si natjeran koristiti ih samo ponekad...uglavnom 8/10 i jedva cekam nastavak, za koji su rekli da ce imati i multiplejer...a druga je ova iz D&D fransize, sword coast legends....ubo ju i pokrenuo i gledam sto mi ne valja s grafom, blurana slika, ne mogu okretat kameru, no nekako pregrmio taj pocetni dio i poslije skonta sto i kako i ostao zalijepljen za igru...nakon dosta peglanja i dolaska u prvi veci grad, morao sam radit reinstall windoza, ostao bez sejv gejma i nikad pokrenuo ponovo, jer mi se nije dalo sve iz pocetka, ali zbilja odlicna igra...trece sto me zanima ali me nervira sa polovicno odradjenim ai scriptama, je novi baldurs gate...