View Single Post
Staro 06.02.2017., 21:39   #3285
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Hmm, lazem, izaslo je par meni odlicnih igara...prva je pillars of eternity...old school rpg, malo cudne ali jednostavne mehanike, izometrijska perspektiva, nes slicno baldurs gate-u...dogurao sam dosta daleko s njom, pa sam se i pozalio na gog stranici na manjak combat skripti jer je kombat bio dosadan, i kao da su to procitali, s nekim iducim patchem su ubacili combat skripte...odbilo me i lose koristenje magija, ja sam navikao da se sluzim iskljucivo carolijama kao mag, a ovdje si natjeran koristiti ih samo ponekad...uglavnom 8/10 i jedva cekam nastavak, za koji su rekli da ce imati i multiplejer...a druga je ova iz D&D fransize, sword coast legends....ubo ju i pokrenuo i gledam sto mi ne valja s grafom, blurana slika, ne mogu okretat kameru, no nekako pregrmio taj pocetni dio i poslije skonta sto i kako i ostao zalijepljen za igru...nakon dosta peglanja i dolaska u prvi veci grad, morao sam radit reinstall windoza, ostao bez sejv gejma i nikad pokrenuo ponovo, jer mi se nije dalo sve iz pocetka, ali zbilja odlicna igra...trece sto me zanima ali me nervira sa polovicno odradjenim ai scriptama, je novi baldurs gate...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote