svojedobno sam isao na probnu voznju pro ceed-a...imao sam des keka eura i dobra iskustva sa ocevom prajdicom, pa sam mislio nastavit sa kiom...no u salonu nisu bas bili susretljivi, nisu imali ni salonski primjerak ni rabljenu za des keka, nudili su mi rio, i to onaj stari dizajn, koja mi je izgledala ogavno, tako da sam odustao...na probnoj voznji mi se svidjela, lik me poceo upozoravat da usporim nakon sto smo tek krenuli, jer sam vozio 160kmh...nisam ni ubro da toliko vozim, kabina odlicno izolirana, nema suma vjetra i lako je pretjerat...no kad smo dosli na jedan dio ceste koji je bio losiji, sav kamenac po bubrezima mi se ispremjestao, imao sam dojam da su amortizeri lupali ko cekic po kamenu...izrazito neudobno auto i neprilagodjeno nasim cestama, ali pretpostavljam dobro za sportsku voznju...i nikako se nisam mogao naviknuti na abs, navikao sam stisnut kocnicu posteno ako zelim naglo zakocit, ili lagano ako zelim dozirat brzinu, a ovaj se ukopavao na najmanji dodir kocnice...susret seljac'ne sa absom...inej centar je zastupnik u zadru, ne znam za ostale gradove...