Citiraj:
Autor Busola29
Da napomenem matične ploče s1155 su teško nabavljive iz meni nevjerojatnih razloga nedostatka inih na tržištu (praktički gotovo ih nema novih...), a polovne se rijetko prodaju jer ljudi guraju konfe dok idu) Šteta bi bilo odbaciti ili prodati ovaj procesor koji je vrh ponude nekada i5 procesora...
|
E bas to me i muci. Ovaj proc me i dalje odlicno sluzi i tesko mi ga je otpisati. Predlazu mi neki da radje uzmem novi fx 8 ali koliko sam usporedjivao i danasnji fx 8 procevi se ne mogu nositi sa mojim starim i5 (bar ne oni koje sam ja gledao u rangu od 1000kn).
Preko 1000kn bi mi bilo pak blesavo davati za novi proc kada imam jedan koji mi je odlican, a jos ga nisam niti imao potrebe clockati. Bas sam zato bio i uzeo plocu sa jacim cipsetom kako bih mogao posteno clockati proc jednom kada mi zatreba. No nazalost ploca nije docekala taj trenutak.
Uglavnom, najzahtjevnije za sto koristim komp je gameing na full hd rezi, preko toga mi ne treba jer korostim TV i vrlo cesto je komp u multi taskingu.
Sta bi mi predlozili, na koji minimalni cipset da idem za neko eventualno lagano klokanje i koje napajanje?