Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.02.2017., 10:35   #26977
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Vjerovatno se može pisati u Renault "jugoistočna evropa" ako tako nešto postoji, ili direktno u Francusku. Budimo realni francuze boli francuz što neko u tamo nekoj Bosni/Hrvatskoj ima problem sa ovlaštenim servisom. Ono što Renault ovde proda za godinu dana oni to u Francuskoj prodaju prije jutarnje kafe. Ja sam za uvođenje smrtne kazne za najmanji propust. Držati to godinu ili dvije i da vidiš raja. Račun za metak i uslugu strijeljanja poslati na kućnu adresu da porodica plati.
Ne može proći dan da mi neko ne digne pritisak svojom nesposobnošću. Počevši od jutra kada odem po hljeb i kasirka nije sposobna vratiti kusur kako treba do naveče kad gledam dnevnik i kravetina ne zna pročitati šta piše na papiru. Onaj dio dana između doručka i spavanja da ne spominjem...

Ma jebe mi se više. Biće od njih dobar grill na zubima kod šefa servisa kad se potroše.

Niko ne kaže da žnj ne valja, ali mogao si debelo jeftinije proć kod lokalnog "štefa" jer je na dobrom glasu i nije skup za razliku od ovih idiota u ovlaštenom. Da ne govorimo da "štef" radi za sebe i o tome mu ovisi plaća, a ovima se živo jebe jer ljudi dolaz bez obzira kako oni radili.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote