Citiraj:
Originally posted by Gemmy
Ajde ne pizdi..svaki put kad dođete ja vas zovem na pivu a vi ništa... zdrav život 
Kakav dual -core,za to mi treba nova ploča,nova grafa,ddr2 memorija...
To mi je od starog komp ,ja sam samo posrednik.Pa da mu komp konačno proradi kako spada,da mu ne renderira više cijelu noć
Nego matična ima jedan pasivnjak ali neznam od čega je(pogledaj sliku),a tamo di je čipset nema coolera pa mi nije jasno ,a teperatura varira od 55 do 70 c zavisi od opterečenja
|
Kao sta nino kaze imas pasivni hladnjak na northbridgeu a southbridge se slabo ili nikako (probaj metodom prsta isprobat) grije pa nema nis na sebi...Pukni kakvu malu zujalicu od 30 na northbridge (probat cu ti ja jedan tisi nabavit) pa vidi dali temperatura pada...
Evo ti (da ne kazes da uvijek serem bezveze i da nisam koristan

) link za
review
citat:
While previous ATi chipsets seemed a bit... lacking in performance, the RX330 is positive step in the right direction. It's still slower than Intel's i865PE, but not by too much. The Gigabyte GA-8TRX330-L overclocked to 227 MHz FSB, which is quite impressive; it would be interesting to see how much further it would allow us to overclock with better BIOS voltage options.
Sta se nisi isprsio i uvalio starom novu maticnu s dual core procesorom i 2GB DDR2, x1800...Da se ne muci u pinacleu

...to sam htio reci s prvim postom