View Single Post
Staro 04.02.2017., 08:00   #660
sokre1
Registered User

Datum registracije: Feb 2017
pozdrav,

postao iskonovac TRIO paket 50 Mb/s (na žalost) 26.1.2017. ZYXEL 5313-B30B router, nakon samo 12 sati rada router zablokirao (od lampica, treperi POWER i svijetli WLAN/wps),prijavio grešku, od strane njihovih vanjskih suradnika tj. firme Svjetlovod Prekvršje došao tehničar zamijenio router da bi se ista stvar dogodila nakon 24 h. ni sam neznam kako sam uspio oživiti router (ištekavanje iz struje, po pola sata, pa sat, pa RESET minutu dvije i nekako proradio. radio 7 dana, ali sa svakodnevnim problemima, ili nestane WLAN, ili zamrzne slika da bi eto danas ponovno zablokirao. Osim toga od garantirane brzine 50 Mb/s min. 35 da i ne govorim. imam 8,5. zanima me da li netko ima kakav savjet što da radim sa routerom, jer u iskonovoj teh. službi na moj zahtjev da mi zamijene nekim kvalitetnijim modelom kažu da je to jedini za uslugu koju koristim.
Znači nakon 10 dana korištenja imam uzastopne svakodnevne probleme, a obećavali brda i doline, dolazili doma, provjeravali paricu, provjeravao prije potpisivanja ugovora i opet ista HR priča. lažu te farbaju i prodaju muda pod bubrege
ako ima kakvo rješenje htio bih isprobati, prije nego zatražim rskid ugovora
unaprijed hvala
sokre1 je offline   Reply With Quote