Citiraj:
Autor SHOCKER
Hmmm slažem se....općenito govoreći prelazak sa i7 Sany Bridge na i7 Kaby Lake već donosi dobar napredak u IPC ali i u gamingu + daleko napredniji Z270 čipset. Pitanje je samo dali se isplati radi samo 20% boljih perfomansi,čipseta,DDR4 i ostalih manje bitnih stvari izdvojiti golemu sumu novca,po meni ne jer nije isplativo i današnje cijene Intel procesora su osjetno veće nego li prijašnjih godina,krivac je tomu naravno ne konkuretnost AMD.
|
sb na kaby se definitivno ne isplati, hell... abakus na kaby se ne isplati jer je jednostavno pis of šit cpu.
sb na sky ajde-de, ali i to valja pustiti malo da ekipa moram-imat-zadnje krene sa zamjenama.
upalo mi je u oko ova opaska sa čipsetom... konkretno imam mbo koju imam i irl za svakodnevne potrebe ta ploča (meni, a vjerujem i negdje 90% populacije) zadovoljava apsolutno sve aspekte kao i z270 ploča od 4k kn i tako je već dugi niz godina trend prodavanja magle.
bezveznog primjera radi - moja čaplo (a mislim i cijeli 67 čipset) ima "outsorsani" usb3 kontroler neki nec brijem i dolazi ono za 5 dana od releasa 67 idući koji je već bio 77 ili šta - INTEGRIRANI USB3 KONTROLER NA ČIPSETU!!! STOP THE PRESS!!!
što to meni kao krajnjem klikatelju znači? apsofakinlutno ništa.
pci-e 3.0 - same shit, audio sekcije koje se redovito spajaju na riz čajavec televizore i nepotrebno dižu cijenu ploče, killer nic koji šta? brže komprehenda interplete? ubija više protivnika?
primjera ima stvarno bezbroj.