View Single Post
Staro 02.02.2017., 09:22   #11
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor SHOCKER Pregled postova
Hmmm slažem se....općenito govoreći prelazak sa i7 Sany Bridge na i7 Kaby Lake već donosi dobar napredak u IPC ali i u gamingu + daleko napredniji Z270 čipset. Pitanje je samo dali se isplati radi samo 20% boljih perfomansi,čipseta,DDR4 i ostalih manje bitnih stvari izdvojiti golemu sumu novca,po meni ne jer nije isplativo i današnje cijene Intel procesora su osjetno veće nego li prijašnjih godina,krivac je tomu naravno ne konkuretnost AMD.
sb na kaby se definitivno ne isplati, hell... abakus na kaby se ne isplati jer je jednostavno pis of šit cpu.

sb na sky ajde-de, ali i to valja pustiti malo da ekipa moram-imat-zadnje krene sa zamjenama.

upalo mi je u oko ova opaska sa čipsetom... konkretno imam mbo koju imam i irl za svakodnevne potrebe ta ploča (meni, a vjerujem i negdje 90% populacije) zadovoljava apsolutno sve aspekte kao i z270 ploča od 4k kn i tako je već dugi niz godina trend prodavanja magle.

bezveznog primjera radi - moja čaplo (a mislim i cijeli 67 čipset) ima "outsorsani" usb3 kontroler neki nec brijem i dolazi ono za 5 dana od releasa 67 idući koji je već bio 77 ili šta - INTEGRIRANI USB3 KONTROLER NA ČIPSETU!!! STOP THE PRESS!!!

što to meni kao krajnjem klikatelju znači? apsofakinlutno ništa.

pci-e 3.0 - same shit, audio sekcije koje se redovito spajaju na riz čajavec televizore i nepotrebno dižu cijenu ploče, killer nic koji šta? brže komprehenda interplete? ubija više protivnika?

primjera ima stvarno bezbroj.
syss je offline   Reply With Quote