Tema: Win 3.1
View Single Post
Staro 08.11.2005., 12:31   #11
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
mozes ti placat koliko oces i bit i fer i korektan prema microsoftu medjutim on ce i dalje i uvik izbacivat poluproizvode i naplacivat ih pod punoj cijeni

nisam protiv legalnog softwarea (sutra cu se i sam vjerovatno bavit proizvodnjom istog) medjutim ides po onom oni malo zeznu tebe, ti malo njih i this time next year we will be milioners

ne znam kako microsoftu moze nastetit to sto ce neko iz zabave na par dana instalirat os koji vise ne moze kupit sto znaci da se microsoft odreka profita od tog proizvoda

Citiraj:
Originally posted by daddo
... Jednog dana kad mi komp bude alat i izvor prihoda a ne rashoda kao sad definitivno cu za sav software imati valjane i placene licence... dotad koristim freeware / trial verzije...

Zasto?

Jer mozes nekom sjedit na glavi kad ti nesto ne radi... svaka cast Linuxu... ali da bi ga natjerao da radi treba ti puno vise vremena i truda nego na necemu sto platis par kilo kn... stvar je isplativosti... nekome je 3000 kn za MS OS + Office puno puno... i meni je... ali ako ti to donese 30 000 kn godisnje onda to i nije neka lova, zar ne? ...
Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma
Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz)
2x256MB Corsair TwinX512-3200C2
2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0)
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak
Tooma je offline