Citiraj:
Autor Igneos Eructid
budalastine, po defaultu je sve ukljuceno i napravljeno kak spada...jedino ako je sam nes spetljao se mogao poremetit, ili ako mu je neko drugi spetljao...a to paljenje kompa u 3 ujutro je fakin windows apdejt, sam ukljuci komp radi apdejta izvan working hoursa, to mos i podesit kad zelis da bude, ali po defaultu je u 3 ujutro...
|
Potrudio sam ti se pomoc, pa da si procito prvu recenicu prvog linka.. al nema veze, evo budem ja ovdje c/p-o, al ne za tebe nego za nekog drugog kad naleti:
"Fast startup (aka: hiberboot, hybrid boot, or hybrid shutdown) is turned on by default in Windows and is a setting that helps your PC start up faster aftershutdown.Even faster than hibernate. Windows does this by saving an image of the Windows kernel and loaded drivers to the hiberfile (C:\hiberfil.sys) upon shutdown so when you start your PC again, Windows simply loads the hiberfile (C:\hiberfil.sys) into memory to resume your PC instead of restarting it."
Kod tebe je vjerojatno problem ili u kernelu, ili u drajverima, ili u hardware-u pa Windows ne moze napraviti image kako treba prije hiberboot-a. Ako napravis kako sam ti rekao, neces rijesiti taj problem, ali ces 100% uspjeti ugasiti komp.