Tema: Košarka
View Single Post
Staro 01.02.2017., 11:33   #1122
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
bogut ili ne, ozbiljna ekipa ne smije izgubit tri zaredom u finalu. pogotovo "najbolja svih vremena". zato ja uvijek kazem da mvp sezone ne vrijedi bas puno. najjaca fora je bila kad je dirk dobio mvp, a vec je ispao iz playoffa. plakanje.

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Imaju najbolju reg. sezonu svih vremena, ali daleko od toga da su najbolja ekipa svih vremena. Za to se ipak treba više sezona održati na vrhu.

Je, slažem se da zvuči vrlo neozbiljno kad ekipa u finalu izgubi tri za redom. Međutim, stvari treba gledati u kontekstu.
Curry je igrao ozlijeđen/nezaliječen i zbog toga jako varirao, Bogut je bio out zadnje tri tekme, Green je sam sebe izbacio glupostima. Došli su u finale nakon iscrpljujuće serije protiv OKC-a gdje su oni okrenuli 1:3 i -6 na poluvremenu u G7. Uz to su si onda sami krivi što su se cijelu sezonu mučili više od ostalih da bi oborili rekord.

I naravno, s druge strane su bili iznimno raspoloženi Cavsi predvođeni sjajnim Jamesom i Irvingom. Uz to su odigrali puno manje tekmi u playoffu zbog slabe konkurencije na istoku, i kroz sezonu puno više odmarali ključne igrače.

Kao što vidiš, puno toga se poklopilo da se finale rasplete baš kao što se rasplelo. Isto kao u finalu sezonu prije. Ne znam bi li bilo drugačije da su GSW bili kompletni, zdravi i odmorni kao Cavsi, ali ovo sve je sigurno imalo velikog utjecaja na ishod.

Ako već budu i jedni i drugi dovoljno dobri da dođu u finale, želim im da budu svi zdravi i u formi, pa da vidimo čija maca crnu vunu prede