Citiraj:
Autor Igneos Eructid
cuj, kad je izasla, gt 730 64 bit je bila vise nego dovoljna za sve zivo... No ljudi su kupovali jace jer su imali vece monitore, dublji dzep i sto ja znam sto...Ne mozes osporit da je g4560 los proc? Jednostavno je namjen za ljude pliceg dzepa, a s obzirom da se mjeri sa i5 2500, i to za samo 500kn, a nudi sve moderne djida midje, ima svoj market...nitko nije tvrdio da je najbolji na svijetu, ali trenutno za 500kn nema bolje kupnje..
|
Daleko od toga da je to los cpu, nisam to ni u jednom trenu reka.. Isto tako normalno da sa sobom nosi novije
tehnologije i podrsku za nove điđe miđe, ja samo tvrdim da je gain manji u onom sto je tebi (pretpostavljam)
najbitnije a to su igre i performanse u istima. Pogotovo kad ubrojimo oc koji je na svakom i5 2500k zagarantiran...
E sad, neko ce reci novo je novo itd... Ja kazem da obe solucije imaju svoje prednosti i nedostatke,
uglavnom nek svak sa svojim novcima radi sto hoce
@Manuel
Sve jasno kolega, ja samo u svojoj glavi racunam da tipa imam 1500kn za mbo, cpu i ram sto bi uzea.
Mislim da bi to bila kombinacija i5 2500k, z68/z77 mbo i 8Gb ddr3 rama. Realno za te novce se moze
naci bez problema, cak i manje...
@Igneos
Slazem se, ali samo sa cpu-om neces nista postici

Gledaj cijenu cile platforme pa onda usporedi...