Citiraj:
Autor Sn4k3
Dobro, sve to stoji... M.2, ddr4 i mogucnost nadogradnje. M.2 se moze nadomjestiti i klasicnim sata ssd-om ako vec ne ganjas neke rekorde...
Ali kad gledamo ciste performanse i gain u igrama sumnjam da ce sve te điđe miđe pomoci kod frejmrejta vise nego sirova snaga cpu-a i naravno grafe.
No dobro, to je samo moje misljenje...
|
cuj, kad je izasla, gt 730 64 bit je bila vise nego dovoljna za sve zivo... No ljudi su kupovali jace jer su imali vece monitore, dublji dzep i sto ja znam sto...Ne mozes osporit da je g4560 los proc? Jednostavno je namjen za ljude pliceg dzepa, a s obzirom da se mjeri sa i5 2500, i to za samo 500kn, a nudi sve moderne djida midje, ima svoj market...nitko nije tvrdio da je najbolji na svijetu, ali trenutno za 500kn nema bolje kupnje..
Citiraj:
Autor Wolverine
Ne brini kvalitetnu LGA1156 ploču a da je u pristojnom stanju ćeš isto teško naći za normalnu cifru. 
Samo velim, ako bi već išao na platformu staru 7-8 godina išao bi na LGA1366 a ne na LGA1156.
|
i ja bih da sam prije des godina kupio plocu...dati 1000kn za plocu tako staru je IMHO suludo...sad sam kupio skylake plocu i namjeravam u dogledno vrijeme nadogradit proc, sto mi se cini much more sensible solution...