View Single Post
Staro 31.01.2017., 12:56   #573
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Dobro, sve to stoji... M.2, ddr4 i mogucnost nadogradnje. M.2 se moze nadomjestiti i klasicnim sata ssd-om ako vec ne ganjas neke rekorde...
Ali kad gledamo ciste performanse i gain u igrama sumnjam da ce sve te điđe miđe pomoci kod frejmrejta vise nego sirova snaga cpu-a i naravno grafe.
No dobro, to je samo moje misljenje...
cuj, kad je izasla, gt 730 64 bit je bila vise nego dovoljna za sve zivo... No ljudi su kupovali jace jer su imali vece monitore, dublji dzep i sto ja znam sto...Ne mozes osporit da je g4560 los proc? Jednostavno je namjen za ljude pliceg dzepa, a s obzirom da se mjeri sa i5 2500, i to za samo 500kn, a nudi sve moderne djida midje, ima svoj market...nitko nije tvrdio da je najbolji na svijetu, ali trenutno za 500kn nema bolje kupnje..

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ne brini kvalitetnu LGA1156 ploču a da je u pristojnom stanju ćeš isto teško naći za normalnu cifru.
Samo velim, ako bi već išao na platformu staru 7-8 godina išao bi na LGA1366 a ne na LGA1156.
i ja bih da sam prije des godina kupio plocu...dati 1000kn za plocu tako staru je IMHO suludo...sad sam kupio skylake plocu i namjeravam u dogledno vrijeme nadogradit proc, sto mi se cini much more sensible solution...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote