Citiraj:
Autor bertone
Mogu ti reći iskustvo od prije cca dva mjeseca kad sam početkom prosinca išao pogledati Suzuki S-Cross.
Došao sam u jedan od Suzukijevih dućana u ZG i teti koja je tamo radila rekao da me zanima 1.0 motor u tri izvedbe, osnovni GL paket opreme, GL+ (drugi paket) i GL+ AWD i nakon malo ćaskanja, probne vožnje od cca 10-ak km (GL+ FWD) i jedne kave mi je ponudila:
- početni GL (bijeli) za 112000 kn umjesto 119000 kn koliko je bio na cjeniku i kojeg su imali na legeru - znači plati i vozi odmah
- GL+ FWD (narančasti) za 129000 kn (+čelične felge, zimske gume i TMPS senzori što kod njih dođe oko 6500 kn) umjesto 132000 kn - auto je bio napravljen. ali ga se trebalo čekati 10-ak dana da ga dovezu iz Mađarske
- GL+ AWD nije mogla ponuditi jer nisu imali ništa na lageru ili na redu proizvodnje do ožujka 2017.
Nisam uzeo ni jedan od ova dva ponuđena (koji su bili dostupni) jer hoću plavog  , a to se mora čekati pa sam onda malo odgodio kupnju pa možda ubodem ipak 1.4 GL+ AWD no moram još malo izračunati koliko mi se to isplati za uglavnom gradsku vožnju i malo brda.
Sad kako je kod drugih ne znam, ali ovo je friško iskustvo u ovom jednom salonu.
PS. Za GMO dušebrižnike  ... i toj teti sam kasnije odnio Milku i otišao s njom na još par kava pa kad se konačno odlučim kaj ću kupiti mogu javiti koliko mi je popusta dala 
|
Solidni popusti ali ni blizu ko moj, 172 - 9- 4.5 kaj sam prodao poklon zimulje

Uzmi 1.4 tak da ti kasnije nebu falio.. Teta je zauzeta btw..