View Single Post
Staro 30.01.2017., 17:53   #486
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
molim vas ljubazno za informacije, pošto mi u erste banci ne znaju ili ne žele objasniti, treba mi račun za PayPal account/online naručivanje/shopping, kako sam u Erste banci već neko vrijeme, koristim njihov net banking, tekući kunski račun, bla, bla, ne sviđa mi se se dvije stvari vezano za online shopping kod njih: a to je naknada od 5 kuna za koji god račun da otvorim ukoliko na njemu taj mjesec ima prometa - a ujedno se ne prikazuje na netbankingu -5kn kao vođenje računa i njihova fora sa "balance", znači moram imati minimalno još 40-50 kuna na tom računu + ostatak sa kojim želim shoppingirati, mislim da kada sam koristio PBZ Visu za tekući, sve je išlo puno brže, lakše, bolje, valjda su i na to ciljali...

ono šta me muči je sljedeća stvar; šta otvoriti - tekući devizni, žiro kunski ili žiro devizni račun? i koja je razlika? po meni, razlike nigdje nema, svugdje se dobije debitna visa electron sa CVV kodom na poleđini - znači, što se tiče paypala sve prolazi. što se tiče banke, svaka izrada kartice i pina košta 35 kuna i vrijedi 4 godine, ako u mjesecu ima prometa, plaća se 5 kuna naknada i obavezno mora biti balance od min. 40-ak kuna da bi se s njom uopće šta moglo naručivati. pitanje - šta da ja otvorim od toga? po svemu sudeći, sasvim je svejedno u mom slučaju i potrebi (a to je online shopping samo), bilo to tekući devizni, žiro kunski ili žiro devizni? i da, najviše od svega bi volio da mi kune budu prikazane na uslugi net banking, dakle, nekako me najviše vuče da otvorim žiro kunski i to je to? prebacim sa tekućeg na žiro 100kn, i tamo mi se prikaže 100kn, i to je to? molim za mišljenja, savjete i prijedloge
Ja sam otvorio štedni kunski u Erste, dobio Visa electron za njega. Prebaciš koliko ti treba. Nisam primijetio da mora ostati 50kn na njemu, ali otprilike uvijek imam 100kn tamo za kupnju sitnica.
Mikeyy je offline   Reply With Quote