Citiraj:
Autor lowrider
Nakon procjene štete na njegovom osiguranju ili voziš u ovlašteni da se sve složi kak se spada pa račun ispostave osiguranju, ili čekaš novce, pa popravljaš po vlastitoj želji
Isplata ide tek po dostavljenim zapisniku policije
Inače klasika za to raskrižje, dosta sam ih tamo izbjegao. Tu je sve čisto, nepropisna radnja vozilom ide njemu
|
Puno hvala!
Yup, nema sumnje. Policajci su odmah vidjeli što i kako - bilo je jasno kao dan. Njemu je još polovica naplatka stradala i polovica ratkape otkinuta. Točno se i vidi da je imao smotan kotač i da ja jednostavno nisam mogao naletiti na njega nego on na mene (pogotovo ako je po njegovom - teorija da sam letio 90-110km/h, a on stajao, pa ni Schumacher ne bi napravio takav manevar da si ošteti samo pol desne strane auta).
Citiraj:
Autor bertone
Znam da ti je bed zbog nesreće, ali na ovaj dio sam odvalio... kao da gledam i slušam naratora u Niku Praskatonu 
|
Zato vas imam i zato dijelim priču, da se malo smijete.

Pa bolje da se svi smijemo nego da se tu sad živciramo oko lima ili nešto gore.
Citiraj:
Autor rodney
@Icy ako te osiguranje zavlači za zapisnik, policiju možeš uvijek nazvat i pitat jel gotov, pa im ga sam dostaviš. Košta 20-30 kn biljega.
|
Dali su mi broj telefona i broj zapisnika/slučaja. Thanks!
Citiraj:
Autor Bubba
Brazzers.
|

Citiraj:
Autor domy1
Nikakvi biljezi ti netrebaju i neće ti pomoći. Prije dobra volja policajca, ili ako imaš vezu. Nažalost prošao sam to 4 puta u relativno kratko vrijeme. zadnje dobijem odgovor za tjedan dana kao najprije šta ide, onda uz jedan poziv je bilo gotovo za sat vremena, tj. čekali su samo potpis.
|
Auf, tebe je bome zadesila nesreća. Nadam se da ćemo i ti i ja stati na brojevima 4 i 1.