View Single Post
Staro 27.01.2017., 21:07   #651
deSSy2724
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
A zašto to uopće koristite?
Da mi IP adresa bude staticna na racunalu koje je spojeno na taj router odnosno samo tada sam u mogucnosti ukljuciti to ugaseno racunalo koje se nalazi u HR s neke udaljene lokacije (1000 KM+) gdje se trenutno nalazim.

To mi treba iz razloga sto zelim koristiti Remote Desktop funkciju kada mi zatreba nesto odnosno ljudima koji koriste to racunalo u HR ali prvenstveno da bi mi to racunalo moglo simulirati server tako da se mogu spojiti na njega i dobiti HR IP adresu (pomocu SoftEther VPN-a), a HR IP adresa mi treba da bih mogao pristupati nekim servisima/stranicama koje trenutno ne mogu preko NordVPN-a (nema servere u hrvatskoj), a ti navedeni servisi/stranice blokiraju IP adrese iz vecine zemalja (ukljujujici lokaciju na kojoj se trenutno nalazim).

Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
savjet - osim ako baš nemaš prijeke potrebe, nemoj koristit no-ip. zaboravi jednom poslat "produljenje" accounta i ode hostname u papar. a moraš ga potvrđivati svaka 3 tjedna.
meni puko film, koristim dtdns, od dana registracije do danas, znači jedno 6 mjeseci, jedan jedini mail od njih nisam dobio, a hostname je aktivan i radi.
Je li taj dtdns u potpunosti besplatan?

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 27.01.2017. u 22:56.
deSSy2724 je offline   Reply With Quote