Citiraj:
Autor kurc
Kupio sam Accelero Twin Turbo III i stavio ga na XFX 470 single fan. Razlika nebo - zemlja. Sad je tiša u full OC-u nego prije s undervoltom. Max 65°C sa 1600-1700 RPM. Nemam VRM temp senzor (???), pa ne znam točne temperature VRM-a, ali provjerio sam prstometrom i backplate je vruć je na dodir, pa ga sigurno hladi dovoljno. Stavio sam vent sa starog hladnjaka da puše direkt po tom dijelu backplatea di je VRM. Zaljepio sam ga onom spužvom koja je ljepljiva s obje strane i spojio ga preko molexa na 5V. Inače sve se komponente hlade tim backplateom, ali namjeravam staviti još i s prednje strane nešto na VRM. Grafa može preko 1400 sa 1150mV, ali neću joj konstantno vaditi mast pa će biti na 1380 i 1100mV za svaki dan.
Slike
|
Drago mi je da si zadovoljan, ali šteta izgubljenje garancije i cca 350kn (ako si kupija novi hladnjak)
Bolje da si u startu za ovu razliku (350kn) na reklamaciji dokupija RX 480 ili bolju RX 470 (neku sa 2 venta i masivnijim kulerom)
Ajd pukni koji test, jer sumnjam da je to više od 5% dobitka u performansama s tim OC-anjem
BTW "lajkam" taj vent sa strane