Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.01.2017., 17:03   #26554
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Kolki ti je budget? Opremljeniji i bolje motoriziran auto od Tipa je tesko nac za tu lovu. Nije skoro nista poskupio Tipo sa novim trosarinama, vljda zbog 110 CO2.. Probaj Crossa 1.4 ak ne mora bit diesel.
Budjet mi je cca 140 000, više od toga ne bi išao. Tipo je solidan, iznutra me dosta podsjeća na alfu kaj sam vozio službenu, nije loše napravljen, pregledan je dosta, udobnost je ok, ta kao ful oprema ima skoro sve i nema doplata nekih, uključuje sve kaj meni pada na pamet zapravo i kaj očekujem.
Suzuki mi je prekrasan, bio sam ga gledati prošli tjedan, doduše išao sam sa frendom koji je Vitaru uplatio pa sam bacio oko na Scross, kod njih doduše za test vožnju se treba strpiti koji tjedan, jer su dosta okupirani.

Možda prije nekih 5 godina ovaj subaru bi i pogledao, ali 180kW motor je barem 80% više od onog što trebam I malo prevelik auto za mene, nakon avensisa ipak sam shvatio da iznad kompaktne klase nemam potrebe. Nakon 15 godina rabljenih vozila, ovaj put naginjem novom, makar znam sve mane te odluke.
Router je online   Reply With Quote