Citiraj:
Autor Wolverine
Nije ga vozio 20 godina već tri koliko je naveo.
Onaj tko rotira aute svake 2-3 godine ne slaže novi ovjes i ne investira u ugradnju plinske instalacije.
Ne kužim što si se tako postavio, sve ono što je napravio ukazuje da je auto slagao sebi. Da, jasno mi je da ekipa proda auto jer niknu nepredviđene situacije.
I otkad je zabranjeno postavit posve logično pitanje?
|
Da, ali bitniji je auto od razloga zašto ga prodaje. Postoji milijun razloga zašto bi netko prodavao auto. Ma nisam se postavio protiv tebe, nego protiv stava kad ljudi nađu dobar auto u prodaji imaju razmišljanje da ga čovjek prodaje jer tajno nekaj ne valja s njim, a pogotovo ako ga je redovno popravljao i brinuo se za njega - jer tko prodaje dobar auto? Nekima nije jasno zašto bi netko prodavao dobar auto i traže zlobu u tome.
Ne vidim neke lude preinake niti "slaganje novog ovjesa". Ugradio si je plin i napravio 50k km s njim u dvije-tri godine. Kvačilo jer je možda prošli vlasnik loše pazio na njega. Kape amortizera, stabilizatori i seleni jer su nam ceste sranje i nije čudo da se to mijenja na 160k km niti je skupo. Skupo je samo onome tko si je kupio auto van budžeta za održavanje. Sve su to potrošni dijelovi osim plina.
Citiraj:
Autor jed2i
Ja znam koliko sam sumnji prouzročio kad sam promijenio remenje, pumpu....sve živo na Focusu prije nego sam ga prodavao.
Nitko nije vjerovao da je s autom sve u redu, a napravio sam veliki servis i prodajem ga...
|
A tek ja s Megyjem koji je u prodaju išao s 350k km. Svima je bilo čudno zakaj sam mijenjao sve diskove i pločice, zakaj sam odradio veliki servis i slično. I mijenjao leteće ležajeve. Ne kuže zakaj. Pa zato da auto bude ispravan i utegnut. I onda mu je još sumnjivo kaj mu ne prodajem drlog nego auto s 350k km koji je bolji od hrpe ostalih s 200k km i manje na Njuškalu.
Citiraj:
Autor Mommistake
Nije, ali čim netko uloži toliko para u auto, ne ulaže da ga proda, nego da ga vozi. Realno uložiš onoliko koliko misliš da kupac neće vidjeti nedostatke, to je to.
|
Ono kaj sam gore napisao, ne vidim da je uložena hrpa para.