Citiraj:
Autor Wolverine
Nije ga vozio 20 godina već tri koliko je naveo.
Onaj tko rotira aute svake 2-3 godine ne slaže novi ovjes i ne investira u ugradnju plinske instalacije.
Ne kužim što si se tako postavio, sve ono što je napravio ukazuje da je auto slagao sebi. Da, jasno mi je da ekipa proda auto jer niknu nepredviđene situacije.
I otkad je zabranjeno postavit posve logično pitanje?
|
nedavno je bio oglas na trznici konfiguracija i5 4690k, u opisu radi besprijerkorno, vrti sve na high... nisam mogao odoljeti i posaljem covjeku poruku pa ako je tako zasto prodajes, odgovor a eto izasla je nova platforma volim promijeniti racunalo svakih nekoliko godina, da sam u toku... dakle iako zna da ce prelaskom na novo dobiti 5% bolje racunalo, upusta se u zezanje i trosak nekoliko tisuca kuna... sto mislis koliko je takvih slucajeva u svijetu automobila?
uostalom ovaj sa subaruom je presao 50 000km na plin davno ga isplatio
imam nesto obitelji i poznanika sto su prijasnjih nekoliko godina prodavali automobil, razlozi su bili redom:
-spletom okolnosti postao 2. auto u kuci, nepotreban, a upravo slozena masina ulozeno 6000kn, ide u prodaju
-prodaja radi kupnje veceg
-prodaja radi kupnje manjeg
-prodaja radi kupnje drugog (zelim drugo, moze mi se)
-prodaja radi kupnje drugog (taman izasao kredit 5god, odmah u novi, moze mi se)
-prodaja radi kupnje zubala
-prodaja radi kupnje novijeg, ispravna stara raga ide u prodaju
nigdje prevare niti prodavanja patke!
postoji bas milijun razloga i okolnosti zasto bi netko prodavao savrseno ispravan automobil, pa i onaj sa upravo ugrađenim plinom i promijenjenim ovjesom.
ali kako je serif nino rekao, da bi netko kupio rabljeni mora netko kupiti novi... pa neka vas... samo mi je iznimno zao ekipe jer 100 000kn je vjerujem svima ovdje OGROMAN zivotni izdatak, a ide se po novo iz straha od rabljenog i neupucenosti, "novo je novo", servis samo u ovlastenom jer oni samo znaju, rade i daju znacajan dio prihoda za auto malu limenku placenu 6 znamenki koju ce prodati za 8god i spusiti 80% cijene, pa opet... osoba dobije osjecaj kako je posjedovanje automobila jedenostavno tako skupo i nema drugacije. ali sta cemo. neka, cekam te ja sa 3000eur, dobrim pregovarackim umijecem i vrlo kritickim okom
Citiraj:
Autor Hrconja
Hehe pa bit će sretan ako itko na svijetu kupi tog gas guzzlera
Vjerojatno ga se jedva čeka riješit, tko zna
|
bas si primjer pesimista, kandidata za 100 000kn opel corsa 1.0

"ide bolje nego prosli polo 1.4"
fiat tipo 1.6 135 000kn je u mojim ocima bas suluda kupnja, SU-LU-DA
ovisi sa koje strane se gleda, za taj novac se moze voziti u svemirskom brodu, ili u takvom automobilu za 3x manji novac...
ali koliko sam shvatio bas negdje 50-50 su ljudi podijeljeni za kupnju novog i rabljenog. bio je neki status na facebooku, top liked komentar novo je novo 50 likeova, odmah ispod za taj novac kupim bmw e90 50 likeova...
ne hejtam nikoga, samo bih vam stvarno volio ustedjeti koju kunu ili da se vozite kao muskarac 200+ ks, much love