Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.01.2017., 22:54   #26519
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Koliko si velik?
Ja s 180 cm stanem bez beda i u Nissan Juke i Fiestu a kamoli ne u Focus. On je valjda preko 2 metra..ili se navikao vozit u većim autima....
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Baci oko, tema koju sam bio otvorio na FHR krajem 8-og mjeseca. Ove godine dobivam prinovu, pa će se vjerojatno opet aktivirati. Samo što će promjena biti da ako bih uzimao biti će 1.5 150 ks...
Kolko sam skužio 1.0 ecoboost od 100ks ide bolje od starog 1.6 100 ks...a taj stari je išao nešto slabije od moje corolle..dakle meni bi bio dovoljan..je, bilo bi super naći jači ecoboost ali i slabijih polovnih rijetk oda se nađe u oglasniku (a da nije star godinu dvije i za 12-13 soma eura)....A vidim da si dobijao svakakve savjete. Ja recimo znam da se ne budem vozio više od 5% vremena van grada. Meni ti konji i ne znače puno (osim ak me ne pegla ganjanje).
Vidim i da te bilo frka uzet auto s 3 cilindra i 100 KS hehe. A baš taj motor je 3 godine zaredom proglašen najboljim motorom. 100KS kod turbaka nekako bolje "vuče" nego 100Ks kod atmosferca iako su im krajnje brzine slične. Uz to u normalnoj vožnji turbak popije i manje litara. Mene je taj motor oduševio. Doduše, u nešto slabijoj Fiesti..Fora je u tome kaj njega ne treba "terat" ko atmosferca a da dobro ide...a onda i troši osjetno manje....vidim i da su se primili tih 5 brzina...a većina ljudi pegla samo po gradu..ili većinom po gradu..ostali bi ionako trebali uzet jačeg turbaka ili čak turbodizel...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 24.01.2017. u 23:01.
Tvrdi je offline   Reply With Quote