Citiraj:
Autor Tvrdi
O čem pričate? Frend ima rentacar i vozio sam novog Focusa i Fiestu (dizeli)...oba imaju dovoljno mjesta iza i za veće klince. Gepek je kod Fieste samo mallo manji a ako sam ja durao sa Corollinim gepekom dok smo imali kolica onda ni Fiesta ne bi trebala bit problem....bez kolica sve stane iza i u Fiesti a na zadnjem sicu ima iznenađujuće dosta prostora. Također Fiestina klasa je narasla pa samo usporedite novu Fiestu s onom od prije 15 ak godina....razlika u veličini velika, pogotovo unutra...a i u udobnosti.
Realno i obitelj s dvoje djece može furat Fiestu po gradu i jednom godišnje na more (mi se vraćali s mora s Fiestom). A troši nešto manje od Focusa. Jasno da je Focus više obiteljski auto radi većeg prostora..ali nema tu puno više mjesta kak neki pišu...
|
Ja se ne slažem. Išao sam u salon isprobat novog fokusa karavana, i ja sam nemam dovoljno mjesta u tom aut(ić)u. Dakle vozačko mjesto katastrofa, neznam bi li mogao uopće za silu vozit 15 minuta u tom položaju. Da nema onog središnjeg grebena možda bih mogao držat volan među koljenima, ovako ništa. Dakle treba uzet u obzir da nije svaki auto za svakoga.