Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.01.2017., 15:59   #26440
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Jebote koja je golgota kupovina polovnog za 9 somova (doduše gledam aute tek mjesec dana)...za dva soma više se nađe Focus 1.0 ecoboost...na primjer...za 9 se nađe hrpa dizela (Fieste, Focusi itd) koje mi ne pada na pamet kupovat sa 12 tkm koliko radim godišnje plus kaj imam neke relacije doslovno 5 minuta vožnje...pa po zimi....Pa sad eto gledam i Fiestu ali sve su sa 80 ks (ili manje) što je goli kurac...jedino ona sa 100 KS ide nekam a ta je samo jedna u oglasu ali Split....kupac rabljenog (a koji ne kupuje kramu za 2 soma) je osuđen na dizele.....Neki dan probao Ceedicu (2013g) 1.4 97 konja isto nikam ne ide odn. ide lošije od moje Corolle 1.6 (110KS)...a da malo živne moraš ju čepit a onda cuga možda ko moja stara Corolla....a ona s 1.6 motorom u oglasniku ne postoji...Starije modele neću gledat iz principa jel kad vidim da mi neko traži 9 somova za Ceedicu ili i30 iz 2009 diže mi se kosa na glavi...Glupo mi je isto uzet Mazdu 3 iz 2009 (nađe se za te pare)...to je auto mlađi samo 4g. od mog...
Katastrofa je da neko ko ima moje obrazovanje i plaću (debelo iznad HR prosjeka, a i radim ko crnac) nemre kupit ni mali novi auto (Fiesta klasa) samo zato jel ima kredit za stan i jel živimo u ovoj sprdnji od zemlje...di se cijene samo "s(p)retni" neradnici...
Ima ko kakav prijedlog a da nije Golf iz 2010 sa 180t km? Dakle 9 somova, benzinac, da ide s mjesta...ne starije od 2011g....potrošnja mi čak i nije bitna, malo prelazim km...uglavnom grad

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.01.2017. u 16:10.
Tvrdi je offline   Reply With Quote