Tema: Celeronche!
View Single Post
Staro 22.01.2003., 19:28   #31
dubby
Premium

dubby's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
postam li ga postam

Ma, savjeti zlata vrijedni. Bum probao s tim adapterom, pa kud puklo da puklo. Kaj se tiče savijanja nožica i brikanja žica i sličnih metoda, ja vjerujem da to sve najvjerovatnije čist fino radi, al kaj je da je, za tak nekaj radit sam ipak prevelka... pič.. hm, dakle, kukavica. A i sve mislim da bi me srce bolilo da si kupim novi proc pa mu idem sa kombinirkama i letlampom pigat nožice. Ma ja ću svog novog Tualatinčića maziti i paziti i zvati ga Darko, hehehehehe.

Kaj se tiče coolera, extra mučos gracias, ja sam inače preveliki skeptik, pa na coolere ispod 100 ćuna niti ne obraćam pažnju. Već sam se počeo mentalno pripremat da ću iskašljat 200 i povrh ćuna za Alphu, pa da mi mašinka nečujno prede. Heh, samo 60 ćuna za Igloo mi taman dođe ko fina i neplanirana ušteda.

Dal je upgrade pametna i smislena ideja, hah čujte... Vjerovatno i ne bi bila najinteligentnija stvar na svijetu, al budući da najvjerovatnije imam solidnog kupca za Celera 900, upgrade me košta relativno siću. Za par sto kuna (doslovno) si priuštit 400-500 Mhz više + duplo cachea + sve ostale blagodati Tualatina, ne znam, čini mi se čist ok, kaj ne? Realno, nije da mi jako treba, jer mi i sad komp radi ko urica (Celer 900, 512 SDRAM-a, GF2 Ti... jadajada), al eto, prošao Božić, a ja se s ničim nagradio, pa eto, budem si pustio bradu i nazvao se Deda Mrazom.

Jedino još fakat dvojim koji proc piknut, 1400 sumnjam da bu išo na 133, 110 bi mogao, al još trebam bit pravi dasa pa se skrumpat za pošten primjerak (ili klečati na koljenima u dućanu). Hmmm, odluke, odluke...
dubby je offline   Reply With Quote