View Single Post
Staro 23.01.2017., 11:18   #419
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Razmišljam o prelasku na novog operatera i uzimaju TV-a uz postojeći telefon i flat net. Vidim gore kompare.hr, ali nešto ne štima s time.

Gledam rezultate pretrage na temelju podataka koje sam im upisao i čudni su mi. Izbacuje mi Bnet kao najpovoljniju opciju, no uopće mi nije dostupan, kao i većina toga što mi je izlistano. Živim u dijelu Rudeša u kojem nema nikakve druge infrastrukture osim T-comove osnovne, jer su samo obiteljske kuće na tom području.

U prijevodu, jedina opcija mi je Iskon i ponuda mi se pored T-comove čini jako zanimljivom.

Iskon: Net.TV. Tel 20-50 paket - 249,99 mjesečno + 63,50 jednokratno za 20-50 Mbit flat net, osnovni TV paket i telefon.

T-com: Max 3 M paket - 275,00 mjesečno + 30,00 mjesečno za osiguranje funkcionalnosti opreme za do 20 Mbit flat net, osnovni TV paket i telefon bez nekih pogodnosti.

Gdje je tu caka? Zašto je Iskon jeftiniji 50 kn na mjesečnoj bazi, a ima bolji net paket i telefonski paket, a pod istim krovom su? Okej, T-com ima odličnu podršku, ali u zadnjih 20 godina mi je trebala ni 5 puta.

Iskustva s Iskonom?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote