pozdrav svima,
muka mi je od ovog sustava pa pomagajte, naime danas sam palio laptop i windows antimalware mi zapeo (koristio 40% cpu i 2gb ram), internet nije uopce radio, killat proces nisam mogao ali sam ga ostavio sat dva mozda se dobije i naravno da nije pa sam morao reinstalirati sustav, sve super i bajno no krenuo sam otvoriti video sa bs playerom na D particiji i dobijem ovu gresku
znam znam, tko jos koristi bs player ali zgodan mi je radi skidanja titlova, a i vjerojatno ce i neki drugi program (nisam jos nasao da jos neki ima problem) isto kad tad naici na write error pa bi volio odma to rijesiti...inace mogu normalno kopirati po D particiji, otvorim word i normalno spremim .doc na nju ali kad pokrenem sa bs playerom izbaci tu gresku, stisnem ok i jos 4 puta izbaci (sa vlc nema problema)
e sad, guglao sam i probao sve one guidove za preuzet vlasnistvo nad folderima ali nista ne pomaze, evo kako izgleda situacija
i sad tu na kraju stisnem ok, ono zamjeni vlasnika ali gresku i dalje baca (na prvoj slici se vidi da imam full control)...takoder sam i probao "disable inheritance" pa nudi da convertiram nasljedene ovlasti u eksplicitne ali opet se isto dogada